PayPal RSS Facebook Twitter Flickr 500px Youtube

A+ A A-

Evenimente

Rausor-Retezat
Rausor-Pietrele
Toamna la Silvas
Sibiu
Ulcinj, Muntenegru
Ulm
Transalpina
Rapa Rosie
Clopotiva-Retezat
Enduro-Panorama
Pestera Ponorici
Fulg de nea
Straja
Parcul Dendrologic
Deva by night
Valea de brazi
Muntii Bucegi
Bran si Rasnov
Cascada Sapte Scari
Lacul Balea
Lacul Bucura
Pietrele - Lolaia

Deva by night

<

Deva noaptea - vedere de pe cetate

Se intampla intr-o zi minunata de Octombrie, era ziua lui Ade. Am plecat prin Deva la plimbare sau la cumparaturi, cine mai stie. Intre timp am auzit de o expozitie foto unde ne-am si dus sa aruncam o privire. Eu am venit pregatit cu sculele dupa mine si de data asta mi-am luat trepiedul. Cred ca a fost premeditata actiunea ca altfel nu il caram dupa mine.

Am plecat de la expozitie cu gandul sa urcam pe Cetate (Cetatea din Deva) si dupa mai multe negocieri am si facut-o. Eu vroiam sa fac fotografie de noapte dar mersul pe intuneric prin acele locuri fara lanterna a fost o experienta pe care nu as vrea sa o mai repet.

Cand am ajuns sus deja era foarte intuneric si mergeam pe bajbaite. Un bec foarte puternic lumina intrarea, acolo era postul de paza al cetatii. Ne-am asezat pe latura de sud a cetatii, de unde se vede foarte bine orasul. Mi-am pus trepiedul si apoi pac, pac am tras cateva cadre. Am uitat sa dezactivez VR-ul de pe obiectiv asa ca primele fotografii au iesit cam ciudate.

La intoarcere am ales o cale mai scurta si mai ... luminoasa. Nu ma intrebati de ce nu am urcat pe aici ca nu stiu. Pentru mai multe fotografii intrati in galerie.

light dark

Home | Evenimente | Galerie | Contact | Harta site | Autentifica-te | Mobile
Copyright © Mircea Hulban 2007 - 2023. All rights reserved. Powered by hmirs.