PayPal RSS Facebook Twitter Flickr 500px Youtube

A+ A A-

Evenimente

Rausor-Retezat
Rausor-Pietrele
Toamna la Silvas
Sibiu
Ulcinj, Muntenegru
Ulm
Transalpina
Rapa Rosie
Clopotiva-Retezat
Enduro-Panorama
Pestera Ponorici
Fulg de nea
Straja
Parcul Dendrologic
Deva by night
Valea de brazi
Muntii Bucegi
Bran si Rasnov
Cascada Sapte Scari
Lacul Balea
Lacul Bucura
Pietrele - Lolaia

Clopotiva-Retezat

<

Panorama de pe dealurile comunei Clopotiva spre masivul Retezat

Într-o zi de Vineri primesc un telefon de la Petrisor pentru o mica iesire foto în zona satului Clopotiva. Am plecat dupa amiaza astfel încât sa prindem apusul la destinatie. Înarmati cu echipamentul foto din dotare am plecat spre satul Clopotiva de unde, de pe dealurile din zona, muntii Retezat se vad foarte bine în splendoarea lor. Se pare ca in urma  cu o zi în urma Petrisor a mai fost în zona cu alti fotografi si au avut parte de o zi nemaipomenita de fotografiat sperând ca si acum sa avem parte de aceeasi zi.

Dupa aproximativ o ora de condus am ajuns cu masina la destinatie. Vremea era un pic înselatoare cu norii învolburati gata sa rupa de o ploaie, dar nu am scapat si ne-am ales cu câtiva stropi. Oricum în echipamentul de baza sunt prevazute si pelerinele de ploaie asa ca câtiva picuri nu ne-au speriat. Ne-am pregatit echipamentul si am început sa fotografiem. La cum se miscau norii am stat tot timpul în stand-by pentru ca lumina se schimba continuu. Pe lânga muntii Retezat am fotografiat si câteva case parasite din zona care mai degraba sunt subiecte de fotografiat decât case de locuit.

Dupa o dupa-masa reusita am plecat spre casa multumiti de cele vazute si de cele fotografiate. Mai multe fotografii în galerie.

Clopotiva este o localitate în judeţul Hunedoara, Transilvania, România. Satul Clopotiva se afla aşezat în sud-vestul depresiunii Hategului, la doar 18 kilometri de Haţeg. Este atestat documentar încă din anul 1360.

light dark

Home | Evenimente | Galerie | Contact | Harta site | Autentifica-te | Mobile
Copyright © Mircea Hulban 2007 - 2023. All rights reserved. Powered by hmirs.