PayPal RSS Facebook Twitter Flickr 500px Youtube

A+ A A-

Evenimente

Rausor-Retezat
Rausor-Pietrele
Toamna la Silvas
Sibiu
Ulcinj, Muntenegru
Ulm
Transalpina
Rapa Rosie
Clopotiva-Retezat
Enduro-Panorama
Pestera Ponorici
Fulg de nea
Straja
Parcul Dendrologic
Deva by night
Valea de brazi
Muntii Bucegi
Bran si Rasnov
Cascada Sapte Scari
Lacul Balea
Lacul Bucura
Pietrele - Lolaia

Cascada Sapte Scari

<

Cascada sapte scari

Odata instalati in satul Pestera, am si inceput sa ne gandim la "planul" facut pe genunchi pentru urmatoarele zile. Prima zi- Cascada Sapte Scari, care este situata la Sud de orasul Brasov; mai exact plecarea se face din Timisul de Jos.

Un coleg de la club (n.a. Clubul foto Imagonhd) mi-a recomandat aceasta cascada. La ultima intalnire, inainte sa plec in concediu, el a auzit unde vreau sa merg si a insistat sa nu ratez aceasta cascada. Intr-adevar a fost ceva unic care nu trebuia ratat.

Cascada Sapte Scari este a doua ca lungime din Europa, avand o diferenta de nivel de 120 m.Traseul spre cascada este foarte usor si dureaza aproximativ o ora. Poteca urca pe firul apei pana la prima treapta a cascadei aflata la o inaltime de 8m si mai departe pe scari metalice si punti cu inaltimi variabile, pe care o superba cadere de apa de munte le uda. Din acest motiv, iarna accesul este interzis, puntile si scarile metalice fiind inghetate. A fost foarte interesanta experienta si ma bucur enorm ca am fost acolo.

Pentru mai multe fotografii intrati in galerie.

light dark

Home | Evenimente | Galerie | Contact | Harta site | Autentifica-te | Mobile
Copyright © Mircea Hulban 2007 - 2023. All rights reserved. Powered by hmirs.