PayPal RSS Facebook Twitter Flickr 500px Youtube

A+ A A-

Evenimente

Rausor-Retezat
Rausor-Pietrele
Toamna la Silvas
Sibiu
Ulcinj, Muntenegru
Ulm
Transalpina
Rapa Rosie
Clopotiva-Retezat
Enduro-Panorama
Pestera Ponorici
Fulg de nea
Straja
Parcul Dendrologic
Deva by night
Valea de brazi
Muntii Bucegi
Bran si Rasnov
Cascada Sapte Scari
Lacul Balea
Lacul Bucura
Pietrele - Lolaia

Rausor-Pietrele

<

Rausor - Pietrele Anul 2011 a fost unul nefericit din punct de vedere a ieşirilor la munte. De fiecare data când ne programam ceva vremea rea ne oprea sau ne speria astfel încât sa anulam ieşirea. Uite aşa a trecut anul iar toamna ne-a oferit surpriza o placuta din punct de vedere al prognozei meteo.

Aşa se face ca într-o zi de vineri, într-o frumoasa zi de Octombrie, pornim într-o mica drumeţie, vremea parand a fii frumoasa in aceea zi. Fiind doar o ieşire de o zi nu ne-am făcut prea multe probleme de cum o sa fie vremea in sensul ca daca se dovedea a fi înşelătoare făceam cale întoarsă acasă si asta e. Oricum eram pregătiţi chiar si de ploaie pentru ca purtam cu noi tot timpul pelerinele de ploaie.

Nu am plecat prea de dimineaţă pentru ca nu aveam de gând sa facem o drumeţie lunga, in plan fiind o tura de la complexul Râuşorla pana la cabana Pietrele. Am ajuns la complexul Râuşor, am parcat maşina si ne-am echipat de plecare. Ne-am luat toate "jucăriile" la noi si am pornit la drum. In bătaia soarelui era cald si plăcut dar când intram in pădure se simţea aerul de iarna care iţi îngheţa respiraţia. Chiar si aşa vremea am putut sa o catalogam ca fiind foarte frumoasa.

Planul era sa ajungem la cabana Pietrele si sa servim o mâncare calda după care sa ne întoarcem. Când am ajuns la cabana am fost surprinşi de faptul ca era închis. Poate ca cei responsabili erau in zona dar noi nu am avut timp sa aşteptam aşa ca am servit o gustare, de la pachet si ne-am pus pe drumul de întoarcere. Temperatura a început sa scadă simţitor mai ales ca soarele se apropia de culmile munţilor si era pregătit sa se ascundă.

Am ajuns in timp util la maşina, ne-am dezechipat si ne-am pus rapid la drum. Pentru un sfârşit de Octombrie am avut o parte de o zi minunata cu fotografii frumoase.

light dark

Home | Evenimente | Galerie | Contact | Harta site | Autentifica-te | Mobile
Copyright © Mircea Hulban 2007 - 2023. All rights reserved. Powered by hmirs.