PayPal RSS Facebook Twitter Flickr 500px Youtube

A+ A A-

Evenimente

Rausor-Retezat
Rausor-Pietrele
Toamna la Silvas
Sibiu
Ulcinj, Muntenegru
Ulm
Transalpina
Rapa Rosie
Clopotiva-Retezat
Enduro-Panorama
Pestera Ponorici
Fulg de nea
Straja
Parcul Dendrologic
Deva by night
Valea de brazi
Muntii Bucegi
Bran si Rasnov
Cascada Sapte Scari
Lacul Balea
Lacul Bucura
Pietrele - Lolaia

Toamna la Silvas

<

Plaja din statiunea Ulcinj, MuntenegruTot timpul am fost fascinat de nori şi când am ridicat privirea spre cer i-am admirat cu insistenţă. Aşa se face că într-o zi minunată de toamnă am plecat cu Ade spre Sivaşi, care este locul de unde indiferent de anotimp, priveliştea te cucereşte, cu atât mai mult acum din cauza norilor peisajul era de vis.

Ne-am burduşit bine cu hainele de iarnă pentru că aveam de gând să zăbovim ceva timp pe acele dealuri şi nu am vrut ca disconfortul termic să ne fugărească acasă. Am plecat la drum şi după jumătate de oră am ajuns la destinaţie. Am lăsat maşina pe mărginea drumului şi ne-am urcat pe deal şi m-am şi apucat de declanşat în stânga şi în dreaptă. Nu am stat într-un loc şi ne-am deplasat pe coama dealului astfel încât să prind zonă şi în alte unghiuri. Soarele se apropia de apus lucru care făcea ca lumina să fie spectaculoasă. La un moment dat a trecut o maşină pe acolo care a ridicat un nor de praf numai bun de "pozat" dar neexploatat suficient.

După o oră de fotografiat am lăsat totul în urmă şi ne-am întors spre casă dar în drum am fost oprit de un orizont roşiatic ieşit din comun. M-am oprit pe mărginea drumului şi am mai tras câteva cadre aşa ca de sfârşit.

light dark

Home | Evenimente | Galerie | Contact | Harta site | Autentifica-te | Mobile
Copyright © Mircea Hulban 2007 - 2023. All rights reserved. Powered by hmirs.