PayPal RSS Facebook Twitter Flickr 500px Youtube

A+ A A-

Evenimente

Rausor-Retezat
Rausor-Pietrele
Toamna la Silvas
Sibiu
Ulcinj, Muntenegru
Ulm
Transalpina
Rapa Rosie
Clopotiva-Retezat
Enduro-Panorama
Pestera Ponorici
Fulg de nea
Straja
Parcul Dendrologic
Deva by night
Valea de brazi
Muntii Bucegi
Bran si Rasnov
Cascada Sapte Scari
Lacul Balea
Lacul Bucura
Pietrele - Lolaia

Pietrele - Lolaia

<

1

Odata ajunsi la Cabana Pietrele ne-am cazat am mers sa mancam ceva si am trecut la odihna pentru ca a doua zi urma sa iesim la "plimbare". In timp ce luam masa ne-am intalnit cu Remus (un amic de la club) care ne-a recomandat sa mergem a doua zi cu el (si cu fiica sa Oana) spre Varful Retezat. Zis si facut, a doua zi am pornit pe Saua Lolaia spre Varful Retezat.

Drumul greu si pauzele dese pentru a face fotografii ne-au cam tinut pe loc si nu ne-am incadrat in program. Am ajuns la poalele Retezatului si pentru ca era cam tarziu sa urcam, am renuntat {#emotions_dlg.frown}. Am facut o pauza mai mare aici unde am facut mai multe fotografii. Chiar inainte de "marea urcare" se afla un mic varf pe care ne-am cocotat si de unde se vede foarte bine zona. Am tras cateva cadre dupa care am coborat.

La intoarcere am avut parte de tot felul de peripetii. Cararea nefiind marcata in aceea zona am mers un pic la "ghici". Am avut noroc ca am gasit un drum marcat "neoficial", cu gomile. Intr-un tarziu am ajuns jos in vale la parau. Ne-am tras sufletul un pic si am luat-o la picior sa ajungem cat mai repede la cabana.

Uite ca a trecut aproape o saptamana si abia am reusit sa pun cateva fotografii pe site. Aici puteti gasi galeria cu fotografiile incarcate pe net.

light dark

Home | Evenimente | Galerie | Contact | Harta site | Autentifica-te | Mobile
Copyright © Mircea Hulban 2007 - 2023. All rights reserved. Powered by hmirs.