PayPal RSS Facebook Twitter Flickr 500px Youtube

A+ A A-

Evenimente

Rausor-Retezat
Rausor-Pietrele
Toamna la Silvas
Sibiu
Ulcinj, Muntenegru
Ulm
Transalpina
Rapa Rosie
Clopotiva-Retezat
Enduro-Panorama
Pestera Ponorici
Fulg de nea
Straja
Parcul Dendrologic
Deva by night
Valea de brazi
Muntii Bucegi
Bran si Rasnov
Cascada Sapte Scari
Lacul Balea
Lacul Bucura
Pietrele - Lolaia

Muntii Bucegi

<

Muntii Bucegi - in drum spre crucea de pe Caraiman

In a 3-a zi de concediu ne-am incercat norocul in Muntii Bucegi. Am plecat dis-de-dimineata din locul unde am fost cazati, ca sa ajungem cat mai devreme la telecabina. Am fost preveniti ca va fi aglomerat, asa ca nu am vrut sa stam mult la coada.

Am ajuns pe la ora 8:15 si deja era o coada destul de lunga. Dupa aproximativ 1h si 30 min. am reusit sa urcam. A fost prima experienta cu telecabina si in afara de inghesuiala, a fost interesanta ascensiunea.

Odata ajunsi am vizitat "Babele" si "Sfinxul" care erau la cateva minute de telecabina. Am pornit apoi spre "Crucea eroilor" care era la ~1h de mers. Am ales acest traseu pentru ca nu eram siguri daca vom ajungem si la  Varful Omu. Un traseu usor pe un platou minunat la peste 2000 m altitudine.

Ajunsi la Cruce am facut cateva fotografii si am mancat. Dupa aceasta pauza am pornit spre Omu. Nu eram convins ca ajungem pana sus pentru ca trebuia sa ajungem inapoi la telecabina pana la ora 17:00. Dar, cu ajutorul asistentului meu de nadejde (Ade), am ajuns si pe Varful Omu, mai repede decat anticipasem. Vremea a fost superba iar cuvintele nu pot descrie senzatia. Doar fotografiile din galerie o pot face pentru mine.

Pentru mai multe fotografii intrati in galerie.

light dark

Home | Evenimente | Galerie | Contact | Harta site | Autentifica-te | Mobile
Copyright © Mircea Hulban 2007 - 2023. All rights reserved. Powered by hmirs.