PayPal RSS Facebook Twitter Flickr 500px Youtube

A+ A A-

Evenimente

Rausor-Retezat
Rausor-Pietrele
Toamna la Silvas
Sibiu
Ulcinj, Muntenegru
Ulm
Transalpina
Rapa Rosie
Clopotiva-Retezat
Enduro-Panorama
Pestera Ponorici
Fulg de nea
Straja
Parcul Dendrologic
Deva by night
Valea de brazi
Muntii Bucegi
Bran si Rasnov
Cascada Sapte Scari
Lacul Balea
Lacul Bucura
Pietrele - Lolaia

Sibiu

<

Plaja din statiunea Ulcinj, Muntenegru Ieşirile in oraşul Sibiu au fost in totdeauna frumoase pentru ca este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Transilvania. Am plecat într-o zi de 10 Septembrie, o zi frumoasa de duminica, călduroasă, care ne ne aduce aminte de zilele de vara.

De cele mai multe ori plimbarea prin Sibiu se face in zona Piaţa Mare cu o tura si prin Piaţa Mica si neapărat pe podul Minciunilor. In Piaţa Mare am avut parte de un spectacol pe cinste. In mijlocul pieţei o fântână arteziana, daca pot să-i spun aşa pentru ca are o mulţime de orificii făcute la nivelul solului prin care iese apa cu jet puternic. Acest show de dare de apa a făcut deliciul copiilor care, in număr mare, zburdau împreună cu picurii de apa. Erau uzi, erau fericiţi, erau in culmea extazului iar turiştii făceau cerc in jurul lor făcând fotografii. Am încercat si eu câteva instantanee dar a fost foarte dificil cu acei copii care zburdau întruna si care nu te aşteaptă să-ţi reglezi aparatul. Se putea si mai bine dar face bine la experienta.

Tura a continuat cu Piaţa Mica unde, bineînţeles, am tras câteva fotografii cu prietenii pe podul Minciunilor si ne-am spus ... una ,alta. Apoi de pe podul Minciunilor am mers pana in piaţa Albert si apoi pe lângă Biserica Romano-Catolica ne-am întors in Piaţa Mare.

Cam aşa s-a încheiat o frumoasa zi de Septembrie si ne-am întors acasă dar pe drum ne-am oprit in Metro unde ... poate va povestesc alta data.

light dark

Home | Evenimente | Galerie | Contact | Harta site | Autentifica-te | Mobile
Copyright © Mircea Hulban 2007 - 2023. All rights reserved. Powered by hmirs.